Obsah fóra eRWe.cz

FAQ Hledat Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Síň Slávy Hodnosti Bannery Registrace Profil Soukromé zprávy Přihlášení E-mail Online TV Návody Anketa
 



Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Přidat nové téma Zaslat odpověď  Obsah fóra eRWe.cz » JAVA SCRIPTY
Autor Zpráva
skinnyboy95
Recruit
Recruit


Založen: 21.12.2009
Příspěvky: 4

|RW|Money 250

PříspěvekZaslal: st Bře 03, 2010 7:04 pm Citovat

Myslim ze to je v JS tak to davam sem ak by to nebolo pomocu JS pls presunte
dakujem

takze:
chcem mat na stranke toto:
kód:
<form><input type="text" name="meno"/><input type="sumbit"/></form>

a ked kliknem na odoslať tak mi na stranke hned zobrazi ten text co zadal do inputu bez toho aby znova nacitavalo nejaku stranku

dakujem za pomoc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
General
Captain
Captain


Založen: 8.11.2008
Příspěvky: 403
Bydliště: Louny
|RW|Money 27200

PříspěvekZaslal: st Bře 03, 2010 8:57 pm Citovat

Trefa vedle, je to uplně jinak

kód:
<script>
function zobrazuj() {
    document.getElementById("zobr").innerHTML=document.getElementById("input").value;
}
</script>

<div id="zobr"></div>

<input type="text" id="input" value="" size="30"><input type="button" onClick="zobrazuj()" value="OK!">


Funguje to jakože.. při poklepání na tlačítko se zavolá funkce zobrazuj() která předá obsah z inputu do DIVu #zobr. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
skinnyboy95
Recruit
Recruit


Založen: 21.12.2009
Příspěvky: 4

|RW|Money 250

PříspěvekZaslal: čt Bře 04, 2010 6:57 pm Citovat

dik Good work
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.