Stiky
Recruit

200
|
Zaslal:
po Říj 25, 2010 7:43 pm |
|
Prosil bych o radu V grafice jsem pokročilí ale jakožto webmaster jsem tak trošku lajk ... Můj problém se týče toho, že jsem si ve photoshopu vytvoril vzhled webových stránek. (doposavaď jsem dělal stránky tím spůsobem že jsem si z internetu stahl html template a vložil ho do Dreamweavru 8 a přepisoval texty a upravoval obrázky ) Ale niní bych chtěl svůj výtvor ve photoshopu vložit do dreamweavru a využívat tak svůj vlastní návrh stránek. Jenže absolutně nevím jak soubor z photoshopu uložit, v jakém formatu aby mi to dreamweaver otevřel, sledoval jsem různé tutoriali a co jsem tak zaslechl od ostatních tak bych si spravně mel vytvorit v photoshopu ruzne obrazky zvlast jakozto Buton zvlast, pozadi zvlast atd,,, ale na internetu jsem zas videl tutorial jak si cely ten vzhled stranky nakreslil na jeden papir, a nechal v ruznych vrstvach a ulozil, Jenze nevim v jakym formatu se to ukladal a zda to opravdu tak je mozne vytvorit. Kažý říka jinou verzi Prosil bych o stručný návod jak mam svuj vytvor ulozit, nebo jestli mam opravdu vse nakreslit zvlast a pote v dreamweavru poskladat.. Mno doufám že jste me pochopili A predem vsem moc dekuju za snahu mi odpovedet
|
|
|