Obsah fóra eRWe.cz

FAQ Hledat Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Síň Slávy Hodnosti Bannery Registrace Profil Soukromé zprávy Přihlášení E-mail Online TV Návody Anketa
 



Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Přidat nové téma Zaslat odpověď  Obsah fóra eRWe.cz » HLEDÁM KÓD
Autor Zpráva
lukas
Recruit
Recruit


Založen: 19.1.2010
Příspěvky: 5
Bydliště: ORAWA
|RW|Money 300

PříspěvekZaslal: út Led 19, 2010 2:41 pm Citovat

caute.potreboval by som vyriesit jednu vec ohladne include.robim web a mam vsetko riesene pomocou include.ale mam tam toho vela a pre lepsie prehladnost a orientaciu by som chcel niektore podstranky dat do osobitnych podpriecinkov v hlavnom priecinku.ako naincludujem napriklad menu z podpriecinku, ktore sa nachadza v hlavnom priecinku? priklad:

index
include subory
podpriecinok --- --->podstranka 1
|
--->podstranka 2
|
--->podstranka 3
...
kontakt

ako odkazem z "podstranky 2" menu, ktore je v "include subory" ? vdaka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lukas
Recruit
Recruit


Založen: 19.1.2010
Příspěvky: 5
Bydliště: ORAWA
|RW|Money 300

PříspěvekZaslal: so Led 23, 2010 8:16 pm Citovat

to tu nieje nikto ochotny mi pomoct?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
|RW|MacCobra
Webmaster
Webmaster


Založen: 28.2.2008
Příspěvky: 851
Bydliště: Slovensko
|RW|Money 88630

PříspěvekZaslal: ne Led 24, 2010 4:01 pm Citovat

kód:
<?php
    include("../subor.php");
?>

_________________
|RW|MacCobra je programátorom PHP aplikácií a webových stránok.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lukas
Recruit
Recruit


Založen: 19.1.2010
Příspěvky: 5
Bydliště: ORAWA
|RW|Money 300

PříspěvekZaslal: čt Led 28, 2010 7:42 pm Citovat

ale ked dam " ../ ",tak mi to menu nezobrazi,pretoze v zdrojovom kode na nete mi nezobrazi script ale rovno naincludovany subor.takze na podstranke sa menu nezobrazi pretoze k nemu bude zla cesta...dufam ze som to napisal zrozumitelne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lukas
Recruit
Recruit


Založen: 19.1.2010
Příspěvky: 5
Bydliště: ORAWA
|RW|Money 300

PříspěvekZaslal: čt Led 28, 2010 7:44 pm Citovat

jedine keby som dal menu do hlavneho aj do podpriecinku a ked budem mat 20 pod priecinkov tak aj 20 rovnykych include priecinkov..a nieje include o tom aby sa ulahcila prípadna zmena stranky?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
|RW|MacCobra
Webmaster
Webmaster


Založen: 28.2.2008
Příspěvky: 851
Bydliště: Slovensko
|RW|Money 88630

PříspěvekZaslal: út Úno 09, 2010 4:31 pm Citovat

    kód:
    ../
    znamena, ze sa vracias o jeden adresar spat
    kód:
    ./
    znamena aktualny adresar

_________________
|RW|MacCobra je programátorom PHP aplikácií a webových stránok.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lukas
Recruit
Recruit


Založen: 19.1.2010
Příspěvky: 5
Bydliště: ORAWA
|RW|Money 300

PříspěvekZaslal: ne Úno 14, 2010 6:57 pm Citovat

joj....ja tomuto chapem ale ked naincludujem o adresar spät, to menu sa mi zobrazi ale potom v tom menu konkretna polozka, napriklad "kontakt" sa uz po kliknuti nezobrazi pretoze z druheho adresara bude k nemu nespravna cesta... inac to vysvetlit neviem.proste mi to takto nefunguje
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
|RW|MacCobra
Webmaster
Webmaster


Založen: 28.2.2008
Příspěvky: 851
Bydliště: Slovensko
|RW|Money 88630

PříspěvekZaslal: út Úno 16, 2010 3:23 pm Citovat

    Ze nevies nastavit cestu v
    kód:
    a href=""

    za to ja nemozem..
    Najprv sa nauc PHP a potom s nim nieco rob.

_________________
|RW|MacCobra je programátorom PHP aplikácií a webových stránok.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
james678
Recruit
Recruit


Založen: 17.9.2014
Příspěvky: 1

|RW|Money 100

PříspěvekZaslal: st Zář 17, 2014 10:51 am Citovat

so I'm not appear, because the source code on the net but the script does not show straight naincludovany subor.takze to a sub-menu will not display because it is the path of evil ... I hope I wrote it understandable

_________________
www.pass4sure.co.uk
http://www.hssu.edu/
https://www.apple.com/
http://www.washington.edu/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.